Simo Sorsa In Memoriam

kirjoittaja Kristiina Mäkinen kategoriassa Uutiset

simo 60

Suru-uutinen on saavuttanut mäntsäläläiset suunnistajat: seuramme monen kymmenen vuoden puuhamies ja viime vuosien suunnistusjaoston puheenjohtaja Simo Sorsa menehtyi vakavaan, nopeasti edenneeseen sairauteen perjantaina 14.11.

Muistamme Simon tarmokkaana ja asioita monelta kantilta harkitsevana  puheenjohtajana, jolla oli halu kehittää jaoston toimintaa niin kunto- kuin kilpasuunnistajia palvelevaksi. Intoa riitti aina myös käytännön talkoisiin – vaikkapa kuntosuunnistustapahtumien järjestämiseen, hisu-urien raivaamiseen tai rastipukkien tekemiseen. Viimeinen suuri projekti puheenjohtajuuden ohella oli toimiminen kuluneen syksyn SM-viestin kilpailunjohtajana.

Jo muutamia vuosia sitten, kun jaoston johtajan paikalla oli ”hiukan tuulista”, kysyimme Simon jatkosuunnitelmia puheenjohtajuuden suhteen. – Kyllä minä ainakin sen SM-viestiprojektin haluan viedä loppuun, oli Simon vastaus.

Sinun projektisi on nyt valmis! Kiitos, Simo!

Mäntsälän Mestaruuksien aika

kirjoittaja Kristiina Mäkinen kategoriassa Uutiset

Mäntsälän mestaruussuunnistukset, sarjat H/D14 ja vanhemmat, juostaan su 19.10. klo 15 alkaen Mallamäessä. Opastus Vanhalta Porvoontieltä noin 2 km kirkonmäeltä Sääksjärvelle päin. Mestaruuskisaan voivat osallistua MU:n suunnistusjaostolaisten lisäksi kaikki Mäntsälän kuntalaiset. Suunnistusjaoston jäsenet ilmaiseksi, muilta kuntosuunnistusmaksu. Tervetuloa!

Sm-viesti paketissa, MU kiittää!

kirjoittaja Asko Nykänen kategoriassa Uutiset

Ryhmä 1:n SM-viestit käytiin Kolisevankallion maastossa onnellisten tähtien alla. Sadetta ei tullutkaan, rastit olivat paikoillaan ja löytyivät nopeammin tai hiukan kiertotietä. Kompakti kilpailukeskus sai kehuja ja kilpailussa vallitsi mukava ilmapiiri. Nyt klo 15.30 ollaan jo täyttä vauhtia purkamassa kilpailutoimintoja ja lähettämässä ihmisiä kotimatkalle. Kiitos kun kävitte – tulkaa toistekin!

Talkoolaisille suurkiitos urakoinnista – olette arvokkaita! Iilijärven sauna lämpiää ensi keskiviikkona yökupin yhteydessä klo 17-19 – olethan silloin paikalla?

SM-viestin h-hetki lähestyy

kirjoittaja Kristiina Mäkinen kategoriassa Uutiset

Mäntsälän Urheilijoiden suunnistusjaoston useamman vuoden mittainen projekti huipentuu Pukkilan Savijoella ensi sunnuntaina, kun 333 joukkuetta ja 1072 suunnistajaa kokoontuu mittelemään viestisuunnistuksen Suomen mestaruuksista.