Mikko Simolinna suojelijaksi suunnistuksen SM-viesteihin

kirjoittaja Kristiina Mäkinen kategoriassa Uutiset

SM-viestikilpailun suojelijaksi on lupautunut Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Simolinna, joka paikallisena suostui mielellään arvokkaaseen tehtävään. Käytännöllisemmin Simolinna osallistuu mm. kilpailijoiden lähettämiseen.

- Mielenkiinnolla otin tehtävän vastaan. Jos voin jotenkin auttaa järjestäjiä saavuttamaan tavoitteensa, teen sen mielelläni.

Rastiviikkoa kisaten ja lomaillen

kirjoittaja Kristiina Mäkinen kategoriassa Uutiset

Liinu Nummela vastasi MU:n parhaasta kisasijoituksesta Fin5-rastiviikolla Kuusamossa ollen D16E-sarjan kokonaiskilpailun seitsemäs.  Paras Liinun päiväsijoituksista oli neljännen päivän sprintin 2. tila. Muitakin mukavia päiväkohtaisia sijoituksia mäntsäläläisleiriin saatiin niin kilpa- kuin kuntosarjoissa.

SM-viestijärjestelyt etenevät aikataulussa

kirjoittaja Kristiina Mäkinen kategoriassa SM-viesti

SM-viestipalaveri juhannuksen jälkeisenä torstaina sujui kilpailunjohtaja Simo Sorsan johdolla mukavissa merkeissä. Ratamestari Lauri Mäkinen on hionut eri sarjojen radat hajontavaihtoehtoineen mieleiseensä kuntoon.  Prikat ovat olleet metsässä jo pitemmän aikaa ja rastipukkien sekä siltojen rakennustalkoot pääsevät alkamaan mukavasti ilman kiireen tuntua. Talkoolaisia tarvitaan moniin eri tehtäviin – vapaita hommia saa kysellä  niin kilpailunjohtajalta kuin kisasivujen linkistä löytyviltä vastuuhenkilöiltä.