Rastiviikkoa kisaten ja lomaillen

kirjoittaja Kristiina Mäkinen kategoriassa Uutiset

Liinu Nummela vastasi MU:n parhaasta kisasijoituksesta Fin5-rastiviikolla Kuusamossa ollen D16E-sarjan kokonaiskilpailun seitsemäs.  Paras Liinun päiväsijoituksista oli neljännen päivän sprintin 2. tila. Muitakin mukavia päiväkohtaisia sijoituksia mäntsäläläisleiriin saatiin niin kilpa- kuin kuntosarjoissa.

SM-viestijärjestelyt etenevät aikataulussa

kirjoittaja Kristiina Mäkinen kategoriassa SM-viesti

SM-viestipalaveri juhannuksen jälkeisenä torstaina sujui kilpailunjohtaja Simo Sorsan johdolla mukavissa merkeissä. Ratamestari Lauri Mäkinen on hionut eri sarjojen radat hajontavaihtoehtoineen mieleiseensä kuntoon.  Prikat ovat olleet metsässä jo pitemmän aikaa ja rastipukkien sekä siltojen rakennustalkoot pääsevät alkamaan mukavasti ilman kiireen tuntua. Talkoolaisia tarvitaan moniin eri tehtäviin – vapaita hommia saa kysellä  niin kilpailunjohtajalta kuin kisasivujen linkistä löytyviltä vastuuhenkilöiltä.

MUnkki-jengi kokoontuu – tule kiertämään iltarasteja kimpassa!

kirjoittaja Kristiina Mäkinen kategoriassa Uutiset

Aikuisten suunnistusopetusta kysytään tasaisin väliajoin, ja huhtikuussa pidetylle lyhytkurssille on nyt luvassa jatkoa iltarasteilla. Karttamaksun hinnalla pääsee kiertämään iltarastiradan ohjatusti ryhmän kanssa. Tämä mahdollisuus on tarjolla kaikilla keskiviikkorasteilla kesäkuun loppuun asti. Tarkoitus on lähteä metsään klo 18, eli paikalle kannattaa saapua hiukan ennen sitä. Lisätietoja MUnkki-tapaamisista antaa Kristiina Mäkinen, 0405873956 (perhe.makiset@pp.inet.fi).

PS. Ja MUnkki-sanahan on lyhenne MU:n kävelykimpasta.