Sm-viesti paketissa, MU kiittää!

kirjoittaja Asko Nykänen kategoriassa Uutiset

Ryhmä 1:n SM-viestit käytiin Kolisevankallion maastossa onnellisten tähtien alla. Sadetta ei tullutkaan, rastit olivat paikoillaan ja löytyivät nopeammin tai hiukan kiertotietä. Kompakti kilpailukeskus sai kehuja ja kilpailussa vallitsi mukava ilmapiiri. Nyt klo 15.30 ollaan jo täyttä vauhtia purkamassa kilpailutoimintoja ja lähettämässä ihmisiä kotimatkalle. Kiitos kun kävitte – tulkaa toistekin!

Talkoolaisille suurkiitos urakoinnista – olette arvokkaita! Iilijärven sauna lämpiää ensi keskiviikkona yökupin yhteydessä klo 17-19 – olethan silloin paikalla?

SM-viestin h-hetki lähestyy

kirjoittaja Kristiina Mäkinen kategoriassa Uutiset

Mäntsälän Urheilijoiden suunnistusjaoston useamman vuoden mittainen projekti huipentuu Pukkilan Savijoella ensi sunnuntaina, kun 333 joukkuetta ja 1072 suunnistajaa kokoontuu mittelemään viestisuunnistuksen Suomen mestaruuksista.

4g-verkko käyttöön suunnistuksen SM-viestissä

kirjoittaja Kristiina Mäkinen kategoriassa Uutiset

Syyskuun loppupuolella Pukkilan Savijoella järjestettävän suunnistuksen SM-viestin järjestelyt etenevät aikataulussa. Mäntsälän Urheilijat on saanut HajaKaista -yrityksestä oivan yhteistyökumppanin, jonka avulla tuloksia lähetetään uudessa 4G-verkossa reaaliajassa kotijoukoille ja muille suunnistusta seuraaville ympäri maailmaa.

Junnujen Mäntsälän mestaruudet eli MM-kisat

kirjoittaja Kristiina Mäkinen kategoriassa Uutiset

Mäntsäläläiset juniorit ovat tervetulleita kisaamaan suunnistusmestaruuksista Jokelanseudulle la 6.9. klo 10-11. Käänny pullokiskalta Halkiantielle, niin löydät rastilippuopasteet. MM-sarjat tyttöjen ja poikien 8RR, 10RR, 12TR ja 12 avoin. Muiden sarjojen MM-kisat pidetään myöhemmin syksyllä.

Lisätietoja antaa Kristiina, 040 5873956