Jaostomaksulle saa rutkasti vastinetta!

kirjoittaja Kristiina Mäkinen kategoriassa Uutiset

Syksyn yleiskokous päätti vuoden 2015 jaostomaksuista sekä maksua vastaan saatavista eduista mm. seuraavaa.

Jaostomaksut pysyvät ennallaan. Koska talkoita on tehty ahkerasti ja taloudellinen tilanne on vakaa, sovittiin, että tänä vuonna jaosto maksaa kaikki osanottomaksut niin kansallisiin kuin SM- ja aluemestaruuskisoihinkin. Poikkeuksen muodostavat rastiviikot ja jälki-ilmoittautumiset, jotka kukin maksaa itse.

Keskiviikkorastit, Hippo-koulu sekä Rastivasatreenit sisältyvät niin ikään jaostolaisen etuihin.

Mäntsälän Urheilijoiden uusi jäsenrekisteriohjelma, Seuramappi, otetaan käyttöön myös suunnistusjaoston toiminnassa. Käythän siis kirjaamassa tietosi Seuramappiin näin vuoden aluksi!

Lue asioista tarkemmin Seurainfo-sivulta ja hoida samalla maksuasiat kuntoon.

Kapina-hisut helmi-maaliskuun vaihteessa

kirjoittaja Kristiina Mäkinen kategoriassa Uutiset

Perinteiset kaksipäiväiset hiihtosuunnistuskisat, Kapina-hisut, pyritään tänä talvena pitämään helmi-maaliskuun vaihteessa. Maasto on osittain sama kuin kaksi vuotta sitten, mutta kilpailukeskus on vaihtunut lähemmäs junarataa. Uudenlaisen uraston suunnittelu on vauhdissa, ja niinpä vanhatkin maastonosat hyödynnetään eri tavoin kuin edellisellä kerralla. Paljon on siis uutta luvassa myös vuodesta toiseen kisoista nauttimaan saapuville vakiohisustajille.

Kilpailun sivut löytyvät ylävalikosta ”Kilpailut” otsikon Kapina-Hisu alta. Kilpailukutsu löytyy suoraan myös täältä.

Kilpailu on molempina päivinä myös Uudenmaan aluemestaruuskilpailu. Tervetuloa Mäntsälään!

Kausi 2014 paketissa ja uusi aluillaan

kirjoittaja Kristiina Mäkinen kategoriassa Uutiset

Jaoston päättäjäisiä vietettiin Osuuspankin kokoustiloissa 12.12. – samaan aikaan kun innokkaimmat hiihtosuunnistajat voitelivat suksiaan uutta kautta aloitellen Ylläksen maisemissa.

Päättäjäisten aluksi sytytettiin kynttilä edesmenneen puheenjohtajan Sorsan Simon muistolle ja vietettiin hiljainen hetki.

Tyttöjen viestitrion SM-pronssin ja Liinun erikoispitkänmatkan kullan kunniaksi nautitun kakkutarjoilun jälkeen jaettiin MM-kisapalkinnot. (Jos et päässyt paikalle, kysele Mäntsälän Mestaruusmitaliasi Kristiinalta.)

Kauden aikana menestyneitä muistettiin stipendein ja kunniapalkinnoin.

Simo Sorsa In Memoriam

kirjoittaja Kristiina Mäkinen kategoriassa Uutiset

simo 60

Suru-uutinen on saavuttanut mäntsäläläiset suunnistajat: seuramme monen kymmenen vuoden puuhamies ja viime vuosien suunnistusjaoston puheenjohtaja Simo Sorsa menehtyi vakavaan, nopeasti edenneeseen sairauteen perjantaina 14.11.

Muistamme Simon tarmokkaana ja asioita monelta kantilta harkitsevana  puheenjohtajana, jolla oli halu kehittää jaoston toimintaa niin kunto- kuin kilpasuunnistajia palvelevaksi. Intoa riitti aina myös käytännön talkoisiin – vaikkapa kuntosuunnistustapahtumien järjestämiseen, hisu-urien raivaamiseen tai rastipukkien tekemiseen. Viimeinen suuri projekti puheenjohtajuuden ohella oli toimiminen kuluneen syksyn SM-viestin kilpailunjohtajana.

Jo muutamia vuosia sitten, kun jaoston johtajan paikalla oli ”hiukan tuulista”, kysyimme Simon jatkosuunnitelmia puheenjohtajuuden suhteen. – Kyllä minä ainakin sen SM-viestiprojektin haluan viedä loppuun, oli Simon vastaus.

Sinun projektisi on nyt valmis! Kiitos, Simo!